Explosion

Vilken smäll!

Nyss skakade huset till så jag trodde nån körde in i det. Jag var till och med tvungen att gå ut och titta. Men nu läste jag på tidningarna på nätet att det var en bil med gasoltuber som hade exploderat i en annan ända av stan. Med tanke på hur mycket vi kände funderar man på hur mycket de i samma område kände och hörde. Usch så otäckt.

Dagens middag gjordes av Olivia. Känns som det är mer regel än undantag nu för tiden. Hon gjorde en fläskfiléwok med broccoli, paprika, zucchini och spagetti. Det var så gott så vi åt upp allt, och tyvärr blev det ingen matlåda till mig i morgon.

Efter middagen gjorde Olivia en ny laddning av de smarriga cornflakes-godiskakorna och även en omgång fröknäcken. Jag däremot kokade marmeladen som har blivit ett måste för mig varje jul – fikonmarmelad.

Klockan är mycket – dags att sova!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *