Hemmakväll

Vilken vecka! 
Undra om jag har kommit hem före halv sex en enda dag den här veckan. Inte ens i dag, fredag, kom jag hem i tid. Dessutom har jag varit på jobbet redan strax efter sju nästan alla dagar. Tur att jag har roligt på jobbet. Men jag hoppas ändå att nästa vecka blir lite lugnare.
I morse innan jag åkte i väg satte jag igång min Crock-pot med en kryddad köttbit och när jag kom hem hade jag färdig Pulled Pork. Dessutom hade Leif fixat tillbehör så jag kunde sätta mig o äta en god middag på en gång.
Vad har ni för planer i helgen?
Jag ska baka peppakakor och göra köttbullar för om en vecka är det första advent och dags för glöggmingel och då tänkte jag tjuvstarta med lite julsmaker. Men bara lite…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *