Grillad baconlindad halloumi

Tisdagmorgon och snart Ă€r arbetsveckan slut 🙂 
Visst Ă€r det hĂ€rligt med kortveckor lite dĂ„ och dĂ„, speciellt pĂ„ vĂ„ren nĂ€r man har en massa att göra ute i trĂ€dgĂ„rden och behöver lite extra ledig tid. SĂ„ nu hĂ„ller vi alla tummar vi har för att det blir kanonvĂ€der frĂ„n nu och minst en vecka framĂ„t
eller nĂ„gra mĂ„nader framĂ„t gĂ„r ocksĂ„ bra.
Nu nÀr grillsÀsongen Àr hÀr kommer det förmodligen bli mÄnga grillrecept pÄ bloggen. I dag fÄr ni ett gott tilltugg med hÀrlig sÀlta. De flesta lÀr vÀl redan ha testat detta, men en liten pÄminnelse kan man behöva i bland.

Grillad baconlindad halloumi
1 paket halloumi
1 paket bacon

Dela halloumin i stavar och halvera baconskivorna.
Linda en halv baconskiva runt varje oststav.
Grilla tills baconet har fÄtt fin fÀrg.
Det hÀr Àr ett sÄ himla gott grill-tillbehör och snabbfixat Àr det ocksÄ. Perfekt tillbehör till drinken i vÀntan pÄ maten. Halloumi Àr den osten sÄ gÄr bÀst att grilla eftersom den inte smÀlter utan behÄller sin form.
Goda grilltillbehör

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *