Tunadagen 2015

Min oro över Tunadagen och allt regnande lindrades när jag fick besked om att de flyttade in alla aktiviteter till Tunaskolan. Så skönt för regnet har öst ner hela dan, vid lunch snöade det till och med. När kommer sommarvärmen?

Vi åkte dit så fort de öppnade för att hinna prova alla aktiviteter för det var fullt med saker att göra. Isak ansvarade för fiskdammen och Ida hann fiska två gånger 🙂 Sen gick vi en tipsrunda och håller nu tummarna att vi vann minst ett av de fina priserna. Hoppborgen blåste de upp i aulan och det var en större variant som även rymde en rutchkana.

Luleå hockey och LF Basket var också där och Ida hade ju talang för basket :), olika uppträdanden var det också bla av Kalle Gracias och kön till ansiktsmålningen var lång men Ida stod över eftersom hon skulle på dansuppvisning.

Men de roligaste och mest spännande var nog att få prova Segways.

Ida hade jättekul men efter ett par timmar med olika aktiviteter, några glas saft, några muggar pop corn och en hamburgare var hon nöjd och vi åkte hem och laddade för dansuppvisningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *