Mars Crispies

I kväll gäller det för Måns Zelmerlöw i årets ESC. Har ni satt champagnen på kylning och plockat fram paljetterna? Inte?! Nej, inte jag heller 🙂 Eller champagnen är på kylning men paljetterna struntar jag i. Men det är lördag och en lite festligare lördag så då passar det med hemmagjort godis.

Mars Crispies
4 Mars chokladbitar (à 51 g)
90 g smör
50 g (ca 4 dl) rice krispies

Smält ihop smör och Mars på svag värme till en jämn smet. 
Tag av kastrullen ifrån plattan och rör ner rice krispies. 
Fördela ca 25 st klickar på ett bakplåtspapper och låt dem stelna.

Segt, sött, supergott och snabbfixat! Blir omdömet för dessa godsaker. Så enkelt att fixa en liten godiskaka.

Jag är lite småsur så här på morgonkvisten för regnet öser ner ute och det verkar fortgå hela dagen. Isak och hans kompisar på fritidsgården har i samarbete med hyresgästföreningen jobbat och slitet för att arrangera Tunadagen i dag med en massa aktivitieter såsom hoppborg, ponnyridning, segway-provning, tipsrunda med fina priser, fiskdamm, artistuppträdanden och en massa annat.
Det hade verkligen kunnat bli en kanondag men i detta väder lär nog många strunta i evenemanget och stanna hemma i värmen istället. Surt, som sagt var.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *