Söndagen i korthet

Oj vad den här helgen har gott fort, nu är det bara några timmar kvar av den. Det har varit fullt upp hela tiden och tiden jag har tillbringat i soffan har varit minimal. Fast i går kväll var vi bänkade i soffan och såg Måns vinna Eurovision Song Contest. Vilken vändning och så spännande det blev! Jag och Isak satt o skrek vid varje lands poäng-utdelning 🙂

I dag, efter några års väntan, har jag äntligen fått två äppelträd i jorden så nu vill jag att alla håller tummarna att vi lyckas hålla dem vid liv. Varken jag eller Leif har speciellt gröna fingrar. Men nu vill vi ha äpplen redan i år. Isak som inte kan äta äpplen köpta på affärerna (pga allergi) kunde utan problem äta Lule-äpplen ifjol. Han åt flera olika sorter och hur många som helst utan att det kliade minsta lilla. Så nu hoppas vi att han även tål de två olika sorterna vi har köpt.

Innan middagen tog jag en vit sangria för att fira att solen äntligen lyste och att det åter igen finns hopp om sol och värme. Så somrigt och fräscht med en vindrink med apelsin och citron. Fler såna lär det bli i sommar.

Till middag grillade vi kyckling (undra hur många gånger per sommar som vi äter det?) som vi åt till risonisallad och vitlöksbröd.

Oj, jag höll ju på att glömma skriva det viktigaste – Isaks fotbollslag vann seriepremiären med 5-0. Kul med en bra början på säsongen! Nu ser jag fram emot en rolig fotbollssommar med många härliga vinster 🙂

2 reaktioner till “Söndagen i korthet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *