Välkomst-kvällsfika

Igår kom Olivia äntligen hem från sin studieresa till Polen med besök i bl.a. Auschwitz. En hel vecka har hon varit borta och varit med om så mycket, men nu känns det skönt att ha henne hemma. Det var en trött tjej som landade i Luleå i gårkväll men lite fika orkade vi med. Hon hade så mycket att berätta om alla hemska historier från andra världskriget men även om roliga saker dessa 25 ungdomar från fem skolor har varit med om.

Jag hade tänkt överraska Olivia med baguetter och andra godsaker. Men på eftermidda’n får jag ett sms med ett önskemål ”Kan du inte köpa hem baguetter och annat gott som vi kan fika när jag kommer hem”. Så gick det med den överraskningen 🙂

Välkomst-kvällsfika
baguetter
finn crisp
skagenröra med hetta
pepparsalami
chilisalami
rökt karré
rökt skinka
ost
brieost
cheddar babybel
marmelad
gurka
paprika
vattenmelon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *