Sommarlov

Nu kommer det en kort rapport från soffan. 
Det har varit en helt underbar dag med tre skolavslutningar för mina älskade barn som nu har ett efterlängtat och välförtjänt sommarlov, tio veckor ledighet. Tre olika skolavslutningar i kyrkan hade kunnat bli tjatigt och tråkigt. Men med en helt suverän präst blir det verkligen inte tjatigt och tråkigt. Tre avslutningar och tre olika ”tal”, det är imponerande.
Mina hjärtan.
Solen kom fram o värmde oss ibland utanför kyrkan
När vi var klara i kyrkan och med betygsutdelning och fotografering åkte vi hem och förberedde kvällens examensfest. Jag hade hoppats på att få sitta ute för det hör till när det är skolavslutning, eller hur? Men kylan och regnet satte stopp för de planerna, men vi envisades med att ta välkomstdrink med tillhörande tilltugg ute trots att vädret försökte förstöra för oss.
Tack o lov för skyddande tak, varma jackor och filtar
Efter välkomstdrinken flyttade vi in där jag hade dukat upp en buffé med bl.a. kycklingsallad, kallskuret kött, tomat-och hallonsallad, laponiabröd, basilikapotatis och risonisallad. En utförlig meny kommer imorgon. Perfekt jobb i soffan samtidigt som man tittar på prinsbröllopet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *