Solros i väntan på solen

Solen försöker kämpa sig fram men det ligger ett tätt molntäcke i vägen. Få se om den orkar sig fram lite grann åtminstone innan dagen är över. I väntan på solen får jag njuta av denna fina solros som jag fick när jag fyllde år. Tyvärr har jag bara kvar den på bild i dag men när jag ser bilden kommer jag ihåg hur vacker den var i mitt stora fönster.

Nu laddar jag för middag med två barndomskompisar, jag räknar med god grill-middag för det brukar det bli när Maria bjuder. Och till efterrätt blir det nog något smarrigt med choklad. För alla vi tre älskar choklad så det vore dumt att bryta ett vinnande koncept. Följ mig på Instagram (@matro_sara) så får ni se vad jag äter ikväll….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *