Kalas och mys

Nu har jag bänkat mig i soffan efter en helmysig dag. Jag lyckades slumra lite på soffan i morse efter att jag hade skrivit förra inlägget, precis som jag ville. Efter frukost nummer 2 (fördelen med att stiga upp tidigt 🙂 ) gjorde vi oss i ordning för att åka på kalas till min kusin. Där bjöds vi på en god salladslunch och sen fika på det. Vi var många som ville fira Susanne och sötast var hennes barnbarn Ellen endast 3 veckor gammal. Hur söt kan man bli?!

Väl hemma började jag förbereda lite inför morgondagens tjejmiddag. Jag kokade bulgur, mixade dillolja, vispade ägg, pressade citron och en massa annat. Jag hoppas jag satte rätt ingrediens i rätt bunke. Inte så gott med dill i äggvispet, socker i bulgur eller ost i efterrätten. Jag förberedde så mycket som möjligt eftersom jag i morgon på förmidda’n ska till sjukhuset med Ida och det kan ta tid varnade de för i kallelsen. Det är återbesök för hennes gipsade arm så håll tummarna att allt ser bra ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *