Grillad zucchini

God morgon!

Nu har jag stigit upp alldeles för tidigt igen, men jag ska snart gå och försöka somna om (men lär inte lyckas). Jag är bara uppe för att äta frukost med Leif och Isak som är på väg på fotbollsmatch, dags för 1/8-delsfinal. De tidiga morgonmatcherna hoppar jag över (prioriterar lugna hemma-morgnar) så jag hoppas de vinner så jag får se en match senare i dag.

Medan Isak gör sig i ordning passar jag på att ge er tips på ett enkelt och gott grill-tillbehör.

Grillad zucchini
zucchini
olivolja
örtsalt

Skär zucchinin i sneda skivor så blir de lite större och lättare att hantera på grillen.
Häll på lite olivolja och salt på skivorna.
Grilla några minuter på varje sida. Men kom ihåg att inte ha dem för länge för man vill ha lite tuggmotstånd kvar.

Jag älskar zucchini så det här är ett perfekt tillbehör enligt mig. Mättande, nyttigt och gott! Funkar bra både för de som vill hålla sig till lchf och viktväktarna. Viktväktare kan skippa olivoljan och bara krydda med ett gott örtsalt så blir det noll propoints. Det viktigaste när man grillar zucchini är att absolut inte ha dem för länge på grillen för de blir så mycket godare när de har tuggmotstånd kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *