Redo

Nu är det bara några timmar kvar av årets sommarsemester och det känns faktiskt riktigt bra. 
Få se om jag tycker likadant om nån månad….

Matlådan är fixad (chicken thai o ris), temuggen och vattenkokaren nerpackad (vill slippa ta halvvarmt vatten från kaffemaskinen), kläder framtagna (till både mig och Ida) så nu är jag så redo jag kan bli. Morgondagen lär gå åt till en massa praktiskt såsom skaffa behörighet till alla system o dörrar och få igång datorn o telefonen, men även till att gå runt och surra (ha ha jag skrev sura först, tur att jag korrekturläste) med alla nygamla kolleger.

Sista semestermiddagen var vi tvungna att äta inomhus för nu regnar det igen (har vi hört det förut?). Jag gjorde det enkelt för mig genom att steka lite zucchini, vitkål, morötter och broccoli sen kryddade jag med röd curry och hällde på en skvätt grädde. Otroligt enkelt och underbart gott, jag älskar verkligen röd curry.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *