7årsmiddag

För elva dagar sedan hade jag och Leif bröllopsdag men vi har knappt setts sen dess så vi har väntat med firandet tills i dag. Bättre sent än aldrig…för inte vill man gå miste om ett tillfälle att fira. Vi åt många favoriter så som löjrom, räkor, älgfilé och balsamicosås. Säkra kort när man vill äta något gott.

7årsmiddag

Förrätt
Äggkräm med räkor och löjrom
Prosecco


Varmrätt
Älgfilé fylld med kantarellost, bacon och kantareller 
V90 Nero D’Avola
Efterrätt
Mammas blåbärskaka
Chai-te

Jag hade inte planerat eller fixat nån efterrätt, men ibland har man lite extra tur för strax innan det var dags att äta kom mamma förbi med en nybakad blåbärskaka. Bättre efterrätt kunde vi inte få. Så bra tajming!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *