Cream cheese med thaichilisås

Här städar vi för fullt! Så välbehövligt, det märks att det har varit finväder riktigt länge och att vi har prioriterat altanhäng istället för att vara inomhus. En självklarhet när man vet att man har en lång höst och vinter framför sig. Men nu var det dags att ta hand om kaoset inne och jag hade hoppats på samma regnoväder som igår, men i dag skiner solen igen.

Jag tar en lite paus för att tipsa er om ett enkelt drinktilltugg eller kanske bara tilltugg i väntan på maten eller framför tv:n på kvällen med ingredienser man ofta (alltid) har hemma. Perfekt, eller hur?

Cream cheese med thaichilisås
1 ask Cream Cheese, t.ex. philadelphiaost
thaichilisås

Klicka ut osten på ett fat med liten kant eller i en skål.
Häll mycket thaichilisås över. Rör Inte om.
Ställ fram på bordet och servera med tacochips, rågkex, salta kex eller annat gott.

Detta gör ofta succé när man dukar fram det. Det är otroligt gott och går så fort att fixa, gästerna hinner knappt sakna en. Tar inte mycket längre tid än att öppna och hälla upp en chipspåse. Och vad äter man hellre?

Cream cheese och thaichilisås, serveras till….
…tacochips….
…och/eller kex.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *