Sjuk tisdag

Åh vad glada vi är att Anna-Sofia gick vidare i Idol, nu laddar vi för fredagens kval-final. Något som är mindre roligt är att jag är hemma med en sjuk Ida i dag igen. Lite extra ledsen blir man över hennes fråga i morse ”Varför blir jag sjuk så ofta?”. Men nu hoppas vi att vi har gjort bort hela höstens och vinterns sjukdomar.

Har ni sett våra vackra äpplen från vårt nyplanterade äppelträd? De är dessutom lika goda som vackra. Nu gäller det bara att sköta om träden så att vi får många vackra goda äpplen i flera år framöver.

Vad har ni för planer för dagen? Som vanligt när man får en extradag hemma tänker man på allt man ska passa på att göra – tvätta, städa, baka och en massa annat. Men som vanligt så slutar det med att man har fullt upp med att pyssla om och mysa med sjuklingen som är värd all uppmärksamhet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *