Idol-Anso

Vi sitter redan bänkade i tv-soffan och väntar på att Idol ska börja (om ca en timme). I år kan det bli ett riktigt roligt år! Anna-Sofia som vi känt sen förskoleåldern är en av deltagarna och vi tänker rösta allt vi kan i dag så hon tar sig vidare och får vara med på fredagsfinalerna. Heja Anso! Nu håller vi tummarna att du får vara Idol-Anso hela hösten 🙂

Ida tycker att det är jättestort att känna en i Idol och brukar skryta om att ”Olivia sitter bredvid Anso på Franskan i skolan”. Undra om någon blir imponerad 🙂

Fritidsgården här på området som har stängt på måndagar i vanliga fall har extraöppet i kväll och kör en Idolkväll där de lägger en röst på Anna-Sofia för varje besökare. Vilket bra initiativ och jag hoppas det blir fullt!

Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *