Matsedel v.38 september 2015

Inspirerad av Olivias medmänsklighet i går följde jag med henne in till buss- och tågstation i morse för att hjälpa alla hundratals flyktingar med att visa vägen, ge vatten o fika, svara på frågor, dela ut leksaker till barnen och se till att de hittar rätt buss för att ta sig vidare till Finland, som de flesta verkar vilja till.

Svårt att förstå vidden av detta, jag trodde verkligen inte att det var så många som passerar Luleå varje dag. Undra hur många som egentligen är på flykt, bara i Luleå passerar flera hundra per dag och har så gjort i flera da’r och det förväntas fortsätta.

Åter till vår enkla bekymmersfria vardag och jag har knåpat ihop en matsedel åt er för kommande vecka som vi avslutar med en äppelpaj i dessa äppeltider.Matsedel v.38 september 2015


Meat Free Monday
Tisdag
Cf-torsk med pressad potatis


Onsdag


Torsdag
Tacobiffar med potatis och sås


Mysfredag
Het räkgryta med tagliatelle


Något gott

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *