Matsedel v. 41 oktober 2015

Bakar ni kanelbullar?

Ni har väl inte kunnat missa att det är kanelbullens dag i dag? Jag tänker inte baka kanelbullar i dag, men det står mycket annat på min baklista som jag ska försöka hinna med i dag. Just nu står det en ananaskaka i ugnen och luktar gott. Sen ska jag och Ida provbaka i min nya sockerkaksform som jag köpte i Stockholm förra helgen. Då tänkte jag faktiskt baka en kanelbullesockerkaka, så blir det lite kanelbullelukt i huset i alla fall.

Matsedel v. 41 oktober 2015
 
Köttfri måndag
Välj säsongens grönsaker till denna goda soppa.
 
Tisdag
Paprikakryddad och saftig köttfärslimpa
 
Onsdag
Enkel lax med en krydda
 
Torsdag
Lite pyssel men gott
 
Mysfredag
Krämig och god sallad där du väljer dina favoriter till en extra god sallad
 
Gott till helgen
Mandelmassa och bär tillsammans i denna goda kaka

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *