Äntligen helg

Äntligen är den här arbetsveckan slut. Så skönt!
Den envisa förkylningen som vägrar lämna min kropp har gjort mig såå trött o febrig på kvällarna så jag har inte orkat göra nånting. Men nu äntligen är det helg och jag ska sova, sova o sova och hoppas att det är bästa medicinen. Och sen hoppas jag på mer ork nästa vecka som innehåller en massa roliga kvällsaktiviteter.
Först var det kladdkakans dag, sen var det chokladens dag och i dag var det Smörgåstårtans dag. Perfekt anledning att slippa laga mat och köpa smörgåstårta istället. Så på väg hem från jobbet åkte jag förbi Kvantum och köpte en smörgåstårta, eller Laxstubbe rättare sagt. 
Den var ovanligt god för att vara köpt, men inget slår ju en hemmagjord smörgåstårta. Den här favoriten från min födelsedag i somras längtar jag efter.
Nu är det Idol, soffhäng och mys som gäller resten av kvällen. Precis som de flesta fredagarna. 
Ha en bra fredagkväll så hörs vi i morgon!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *