Mangoglass på 2 ingredienser

Vilken god och nyttig glass jag gjorde för nån dag se’n. Ett misstag som blev en succé. Ida beställde en mango-smoothie, så jag började blanda ihop fryst mango och mjölk innan jag upptäckte att vi inte hade någon yoghurt. Så då var det bara att blanda ihop de två ingredienserna och hoppas på det bästa 🙂 Resultatet blev en god och krämig mango-mjukglass. Ibland har man tur!

Mangoglass

fryst mango i bitar
mjölk

Mixa ihop mango och mjölk till en krämig glass.
Servera och njut!

Börja med lite mjölk och fyll på tills du får den perfekta konsistensen. Jag hade ju tänkt göra det här en gång till innan jag publicerade receptet för att kolla mängden på ingredienserna. Men förkylningen kom i vägen…mangon, som vi alltid har i frysen, var helt plötsligt slut och jag har inte varit på affären på länge.

Det här blev kanongott och Ida som älskar glass kan nu få det till frukost till och med, för mango o mjölk är ju helt ok och inget tillsatt socker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *