Solar och badar

Vi solar, badar och har det fortsatt bra här i sommarvärmen. Drygt 30 grader med lite vind som svalkar skönt. Vi har precis ätit lunch och tar en liten siesta på rummet och då passar jag på att skriva till er. Så härligt att sitta på balkongen med datorn och en kopp te och se ut över poolområdet.Det här är det tredje Sunwing-hotellet vi bor på och jag tror faktiskt att det är det bästa också. Alla hotell har ju så klart sina för- och nackdelar. Side West Beach var fräscht och hade bra shopping nära, Cala Bona hade en fin strandpromenad och bra restauranger i närheten. Side East Beach där vi är nu är fräschast, har stort och bra poolområde med vattenrutschbanor men har ingen shopping på promenadavstånd.

Nu är siestan slut och poolen lockar, framför allt för en bad-tokig 8-åring.
Vi hörs senare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *