Nyklippt på 17 maj

I kväll har både Ida och Isak klippt sig och båda blev så himla fina i håret, men Isak vill inte vara med på bild. Det är jättebilligt att klippa sig här och båda behövde mer än väl klippa sig så jag är riktigt nöjd med att de ville klippa sig och spara in en massa pengar åt oss. Snart har vi nästan gått i vinst på den här resan 🙂 Fast det bästa är att vi nu slipper hitta klipptider när vi kommer hem, tiden inför skolavslutningen brukar vara nog stressig ändå.

Tänk nu har jag varit med om en 17-maj-parad också. Eftersom vi bor på ett Sunwing-hotell så var det kanske inte så konstigt att 17 maj firades här på hotellet i dag. I fjol firade vi ju midsommar på Sunwing Cala Bona på Mallorca. Det var parad vid poolen och sen sjöngs norska nationalsången, det var många norrmän som dessutom beställde in champagne till middagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *