Ännu en solig morsdagsmiddag

I dag blev det ännu en solig morsdagsmiddag på altanen med grillmat. Vilken kanonhelg vi har haft! Det är nästan så att man tror att sommarlovet och semestern redan är här. Nu gäller det att tagga om för skola och jobb några veckor till. Eller rättare sagt så har jag många veckor kvar innan jag får min flera-veckors-semester, jag har några strödagar lite nu och då först.

Jag åkte i väg o tittade på Isaks fotbollsmatch medan Leif stannade hemma och fixade en god middag till mig. Vilken lyx! Tyvärr blev det storstryk för Isaks lag, men jag fick ju en stund i solen utan att behöva göra nå. Så det var inte bortkastad tid i alla fall.

Ännu en solig morsdagsmiddag

Från grillen
Från köket
sallad
bearnaisesås, grill och vanlig

Efterrätt
jordgubbar och grädde

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *