Romblåbär

Solen skiner och det är riktig sommarkänsla ute. Perfekt för drinktorsdag! Jag ska njuta för fullt av solen i dag för sämre väder är på ingång enligt prognosen, tyvärr, för vi har skolavslutning i morgon. Det är ingen riktig skolavslutning om det inte är sol, eller hur? Och det brukar alltid vara sol, kommer knappt ihåg en skolavslutning med regn.

Drinktorsdag på bloggen fortsätter men i dag är det inget tävlingsbidrag utan istället en drink här hemifrån. En superenkel drink att blanda ihop hemma. Inte alls lika avancerad och vacker som de drinkarna jag har presenterat de senaste veckorna. Fast då kanske det är fler som vågar sig på att prova den här.

Romblåbär

3 cl rom
3 cl lime
2 cl koncentrerad blåbärdryck
Russian

Blanda rom, pressad lime och blåbärsdryck.
Fyll upp med Russian.
Dekorera med några frysta blåbär.

Den här drinken provade jag inför min drinkkväll. Fast jag bjöd aldrig på den utan istället bjöd jag på den fräscha Matros Pink Heaven. Den här var god men är nog mer en höst- och vinterdrink än en vår- och sommardrink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *