Ledigt igen

Nu är vi hemma i vardagen igen efter underbara dagar i Stockholm där vi har hunnit med lite allt möjligt. Vi har ätit o fikat gott, shoppat, turistat, varit på konsert men även tagit det lugnt tillsammans. Vi har verkligen haft det bra, barnen har till och med varit vänner och visat hänsyn nästan hela tiden ?

Men det bästa av allt var nog vädret – Vi hade sommar! Solen sken mest varje dag, vi satt på uteserveringar, använde solglasögon, klagade lite över värmen och allt det där som man knappt gjort i sommar.

Hur bra dagar vi än har haft så nog stämmer det att man skulle behöva lite semester efter semestern. Det skulle ha suttit rätt bra med en semesterdag i dag för att vara hemma o packa upp, tvätta, fylla på kylskåpet och komma i ordning. Men det blir kommande dagars kvällsjobb istället.
Men det första jag ska göra i kväll är att skriva en matlista för resten av veckan och sen åka o storhandla för nu ska vi tillbaka till jobb, skola och kvällsaktiviteter och då är planering det bästa för att få ordning på vardagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *