Matsedel v.9 feb/mars 2018

Vi har vaknat till ännu en solig men kall dag! Det är så otroligt vackert ute så jag måste försöka ta mig ut en sväng i dag innan jag ska i väg på ett möte. Men nu ska jag först ge er en veckomatsedel för inspiration inför kommande vecka. Hoppas ni hittar nå ni vill prova!

Matsedel v.9 feb/mars 2018

Köttfri måndag
 
Tisdag
 
Onsdag
 
Torsdag
 
Mysfredag
 
Veckans godsak
************************

Förmodar att några av er har sportlov till veckan. Vi får vänta ytterligare en vecka innan det är dags för vårt sportlov. Fast det blir inte mycket till sportlov för oss, Ida ska vara på fritids och jag o Leif kommer jobba hela veckan. På påsklovet däremot åker vi till Åre för lite slalom, ledighet och mys.

Njut söndagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *