Dagens

Jag bakar nästan aldrig numera så det blir sällan riktig bra när jag väl bakar. I dag tänkte jag baka sega och goda subway-kakor. De blev jättegoda för det går ju knappt att misslyckas med choklad, men de blev inte det minsta sega. Lite småirriterande. Nytt försök om nån dag!

Chokladkakor, tyvärr blev det inte Subwaykakor

Jag hann inte med nån mer bakning för vi har varit på jakt efter ett golv och vi fick åka på måååånga affärer innan vi hittade ett som vi tyckte om. Se’n var vi även och kollade efter en ny spishäll eftersom vår gick sönder igår, men då visade det sig att vi har 5 års garanti på hällen och det har inte gått fem år än. Så det blir nog till att laga den så den kan hänga med lite längre. Vet egentligen inte om det är positivt eller inte för nu är jag så irriterad på den och hade gärna skaffat en ny. Men det är nog smartare att lägga pengarna på renoveringen vi håller på med ?

Gårdagens prognos för i dag visade sol, sol, sol men verkligheten blev lite småmulet väder fast det gjorde ju inte så mycket när vi ändå for omkring på en massa affärer. För när vi väl kom hem då skingrade sig alla moln och vi fick njuta av den efterlängtade solen. Nu hoppas vi på sol i morgon också innan helgen tar slut.

Röd grapefruktjuice och prosecco i solen. Lovely!
Grillmiddag så klart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *