Matsedel v.19 maj 2018

God morgon på er!

Nu är sista dagen på helgen här och det innebär att förberedelserna för nästa vecka börjar och för att underlätta era middagar kommer här en veckomatsedel som jag hoppas ni kan hitta lite gott från. Jag blev i alla fall inspirerad och tror att räkwok kommer stå på vår egna matsedel också. Och tårtan…..mums!

Matsedel v.19 maj 2018

Köttfri måndag
 
Tisdag
 
Onsdag
 
Torsdag
 
Mysfredag
 
Veckans godsak
 
 
*************
Mina förberedelser inför kommande vecka består i att röja och städa efter helgens renovering. Det är så mycket roligare att börja veckan i ett välstädat hem än i ett med byggdamm och grejer överallt. Det verkar bli en små-mulen dag i dag också så jag behöver inte känna nån längtan att gå ut, så skönt för då kan jag pyssla på inne i lugn o ro.
Hur härligt är det inte att det är ytterligare en kortvecka vi har framför oss! För mig innebär det att jag endast jobbar 2,5 dag, så underbart och precis vad jag behöver just nu.
Nej nu har jag suttit tillräckligt länge här vi datorn. Dags att ta tag i dagen!
Ha en helt underbar söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *