Tryck det

Vi har en blivande student i familjen så mycket tid just nu går åt till att fundera, planera och fixa allt från kläder, mat och dryck till pynt och en massa annat. Dessutom kommer vi ha två olika studentfiranden så det blir extra mycket att fixa. Men det är kul!

Skulle vara kul att hitta nå roliga produkter med personligt tryck, men det lär jag inte prioritera just nu. Men en sån här portal med studenttryck skulle ju faktiskt vara roligt att överraska Olivia med, eller kanske inte ?

Tillsammans med easytryck.se vill jag tipsa om att det finns många roliga produkter för företag (kanske nån blogg) som vill marknadsföra sig med hjälp av produkter med personligt tryck. Man når många med sin logga om man trycker den på en isskrapa, nyckelband, vattenflaska eller annat som man se’n kan dela ut vid olika evenemang.

På alla basketsammandrag vi är på så är det alltid lotteri och många av vinsterna är just såna reklamprodukter som företag har skänkt till lotteriet. Vissa produkter är dock bättre än andra. Tygpåsar är en personlig favorit nu för att slippa plastpåsar och värna om miljön. Perfekt att ha nån extra i handväskan när man är på sta’n och till mataffären tar jag med mig en massa olika tygpåsar för att packa maten i.

Det behöver ju faktisk inte bara vara företag som använder sig av produkter med tryck. Till studenten, födelsedagar, dop eller bröllop är det också roligt med produkter med personligt tryck. Till Isaks dop hade vi personligt tryck på servetterna, i dag skulle jag nog välja godis med personligt tryck. Så läckert det skulle vara med en skål full med personligt godis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *