Mors dag med värme

Firade ni någon mamma i går eller blev ni själv firad kanske?

Jag blev firad av finaste Olivia på morgonen med att få en fin vas (bild kommer) som jag fyllde med vackra rosor. Jag firade även min mamma dit vi tjejer cyklade efter lunchen.

Jag och Ida började eftermidda’n med att prova mina föräldrars IR-bastu, lägga ansiktsmask och ha en mysig stund. Känner ni till alla hälsofördelar med en IR-bastu? Om inte, så googla IR-bastu. Nu ska jag försöka ta mig tid att åka dit o basta en gång i veckan. De har bluetooth i bastun så i går lyssnade vi på musik men nästa gång om jag är ensam slår jag nog på en ljudbok istället.

Bastun med rosa ljus. Ida valde färgen på ljuset den här gången ?
Viktigt att dricka mycket vatten

När vi hade bastat klart gick vi ut på altanen där jag och mamma drack ett frisk och gott bubbel med smak av röd grapefrukt. Vinet, Say Blush, Pink Grapefruit, är inte så alkoholstarkt (6,5%) och passade perfekt en söndag att fira oss mammor med. Rosa bubbel och jordgubbar är alltid rätt.

Jag som älskar det mesta med smak av grapefrukt älskade så klart även detta och jag kommer nog köpa nån mer flaska att ha i sommar. Snygg etikett och färg på vinet gör att jag gärna ställer fram det på ett festbord som en extra prydnad.

Se’n plockade vi även fram lite smått o gott att njuta av till bubblet i solen. Ost, kex, pesto, räkröra och grönsaker var några av de salta godsakerna som fanns att välja av.

Ingen fest utan sött så vi mumsade även på en pavlova  med grädde, hallon och jordgubbar (kan det vara godaste tårtan?). Dessutom hade syrran gjort nyttiga och supergoda chokladbollar med dadlar, mandel, kokosfett och kakao, som jag fick receptet på och ska prova göra egna.

Jag har en stressig vecka framför mig både på jobbet o hemma och ska alldeles strax cykla i väg till jobbet. Lika bra att börja tidigt så jag hinner stöka bort en hel del före lunch. Jag skulle gärna vilja sluta före fyra i dag så jag hinner njuta lite av solen och värmen innan jag ska sätta igång med alla kvällsaktiviteter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *