Zoodles

Jag älskar zucchini och jag älskar pasta, så detta är ju drömmen för mig. Extra bra nu när jag vill undvika kolhydrater dessutom. En grönsakssvarv hittar man lite över allt, på nätet i alla fall. En bra-att-ha-sak som används mycket i perioder.

Zoodles

Strimla zucchini.
Lägg dem i ett durkslag och häll kokande vatten över. 
Låt rinna av i durkslaget.
Servera som spagetti
Riktigt gott tillbehör. Beroende på vad man serverar till zoodles kan de behöva saltas lite. Det sägs att man äter med ögonen och det känns verkligen som att man äter spagetti just eftersom det är så himla likt ”vanlig” spagetti till utseendet.

Ikväll har vi haft en grill-kväll med Idas klass med familjer. Vi grillade en massa hamburgare, ingen gick nog därifrån hungrig och sen dukade vi fram enormt mycket fika som alla mumsade i sig glatt. Vi hade med kubb men barnen lekte så himla bra på egen hand, så det blev inget kubb-spelande men det verkade inte vara nån som saknade det (förutom en lillebror).

De flesta verkade himla nöjda med kvällen och det känns skönt som en av arrangörerna. Nu samlar vi kraft för att fixa en ny träff i höst, som barnen har önskat. Men då kanske vi bara fixar fika och alla får äta hemma först, eller….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *