Kräftlördag

Har ni haft en bra lördag? 
Jag är så nöjd med min för jag har hunnit med lite av varje utan stress. Precis vad jag behövde! Dessutom har det varit så mysigt att vara inne en hel dag, det känns som det var väldigt länge se’n som jag inte satt ute på min älskade altan en endaste minut. 
Vid middagstid dukade vi upp till kräftskiva och det verkar vi inte ha varit ensamma om. Hela Instagram är full med kräftbilder i dag. Det är ju så gott och så mysigt att sitta länge vid bordet, man får kämpa ordentligt för maten. Men så värt det! Har du ätit kräftor ikväll?

Mums!
Det är inte bara gott utan även vackert med kräftor
Ett fat fullt med kräftor
Västerbottensostpaj är ett måste till kräftor….
…liksom ostar

Till kräftorna dukade vi även fram
västerbottensostpaj à la lchf
ostar
kex o bröd
sallad o grönsaker
melon

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *