Tjoho

Vissa veckor är mer hektiska än andra!
Den här veckan var en sådan då jag hade så mycket annat än jobb inplanerat och jag var lite extra trött i morse. Fredagar på såna veckor brukar innebära att jag hamnar i tv-soffan väldigt tidigt och där blir jag kvar hela kvällen. 
Men i dag blir det inget soffhäng för ikväll har Ida kalas för sina kompisar och det ska bjudas på middag, efterrätt och snacks och sedan ska tjejerna sova över också innan frukost ska serveras. Så jag lär ha en hel del att göra….
Augustis sista dag verkar bli solig och fin, men helt otroligt att det är september redan i morgon. Och på måndag är det första måndagen i september och det innebär att älgjakten startar. Men Leif ska i väg först i slutet av veckan, hoppas att finvädret håller i sig så de slipper regn.
Men nu kör vi den här fredagen först och jag ska alldeles strax cykla iväg till jobbet. Jobba några timmar innan jag sedan ska hem och fixa kalas.
Vad har ni för fredagsplaner?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *