Idas enkla och populära kalasmiddag

Igår var det då äntligen dags för Idas kompiskalas, nästan två månader efter hennes födelsedag. Men den som väntar på nå gott…..

Vi började med middag och tjejerna fick göra sin egen tortillapizza med olika topping som vi hade dukat fram. Det är så perfekt med tortillapizza eftersom de bara behöver gräddas i 5 minuter, dvs ingen lång väntan.

Tortillapizza

mjuka tortillas
tomatsås
skinka
ananas
champinjoner
banan
paprika
riven ost

Till pizzorna serverade vi

gurkstavar

Enklaste efterrätt, men såå uppskattad

Vi gjorde det enkelt för oss och bjöd bara på glass med tillbehör till efterrätt. Superenkelt och alla verkade nöjda. Och eftersom Ida förmodligen är Sveriges största glassälskare känns det som en klockren efterrätt på hennes kalas.

Efterrätt

glass
strössel
chokladsås
kolasås

Vi hade värmt upp spabadet så se’n var det dags för bad för alla tjejerna och de hade så himla kul när de badade, lyssnade på musik och dansade på altanen. Det var ljust när de började bada men de hann bli mörkt innan de var klara. Jag tror faktisk att de badade i närmare två timmar. Underbart!

Det blev så mysigt när det blev mörkt. Två tjejer hade gett upp och gått in, medan fyra badade vidare.

Efter att de duschat av sig tog de på sig nattkläder och vi dukade fram lite snacks och slog på en film i källaren där vi hade fixat en massa sovplatser till de som vill sova över. Är ganska imponerad att vi lyckades fixa fem riktigt bra sovplatser så jag tror och hoppas att alla har sovit gott.

Filmsnacks

chips
morotsstavar
gurkstavar
dipp

Nu sitter fem tjejer och äter frukost i köket och de verkar nöjda med kvällen, natten och morgonen och gladast av dem alla tror jag att Ida är ? Mer från frukosten kommer i ett eget inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *