Nu vänder det

Känner ni att det vänder nu? Onsdagkväll och nedförsbacke till helgen ?

Jag och Ida har bara en dag kvar av arbetsveckan för på fredag ska vi vara lediga från jobb och skola och istället kommer vi vara på Sunderby sjukhus där Ida ska testa om hon klarar av att vara i samma rum som jordnötter. Är hon luftburet allergisk, eller? Och hur mycket känner hon av om hon känner av något? Så spännande fast vi är inte så hoppfulla. Men vi är redo att överbevisas.

Nu ska jag avsluta det här blogginlägget och börja planera helgens festmåltid då vi ska fira världens bästa 19-åring. Kommer ni ihåg fjolårets mysiga och lyckade 18-årsfirande? Det gör vi! Blir svårt att överträffa ?

Njut nu av nedförsbacken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *