Life is good

Vaknade alldeles för tidigt men det gör inget för jag vaknade med ett härligt fredagshumör. 
Solen skiner, ledig från jobbet och vi ska ha middagsgäster. Känns som att det kan bli en bra dag det här. Hoppas inte känslan är fel ?
Har börjat morgonen på bästa sätt – med lugn o ro och en stor kopp te. Åh vad jag älskar att ta det lugnt på morgonen. Stor skillnad mot för de stressiga vardagsmorgnarna när jag vill komma till jobbet så fort som möjligt och inte vill ”slösa” tid hemma.
Men nu har jag tagit det lugnt tillräckligt länge, så nu är det dags att lämna frukostbordet och sätta igång med dagens to-do-list. Alldeles strax ska vi åka till sjukhuset för en luftburen-jordnöts-provoakation för Ida. Håll tummarna att det går bra!
Njut fredagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *