Lugn o ro

Jag älskar att vara hemma på kvällarna, att ta det lugnt och bara vara. Men så har inte den här veckan börjat, varken måndag eller tisdag fick jag lugn o ro hemma förrän efter nio. Men ikväll, äntligen, har jag inte behövt gå utanför dörren efter att jag kom hem från jobbet vid fem-tiden. Så himla skönt att bara skrota på hemma. För mig är det bästa sättet att samla energi på vardagar.

Den här veckan har gått såå fort, jag hinner inte med. Imorgon är det redan torsdag, snart helg alltså. Men det blir nog några stressiga, men roliga dagar, för jag har två deadlines på måndag. I värsta fall blir det helgjobb, men jag ska försöka hinna klart allt redan på fredag så jag slipper tänka på jobb i helgen.

Helgen hoppas jag att vi kan använda till att göra klart det sista ute i trädgården inför vintern. Riva bort rabarbern, tömma spabadet och ställa undan möblerna står på to-do-listan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *