HallonRazzDrink

Tänkte att vi kör lite drinktorsdag på bloggen igen så ni hinner förbereda er inför morgondagens fredagsdrink. Den här veckan tipsar jag om en superenkel drink med få ingredienser. Jag använder Fun light så att den blir sockerfri nu när jag undviker socker.

HallonRazzDrink sockerfri

hallonsaft sockerfri t.ex. Fun ligt
Bacardi Razz (rom med hallonsmak)
kolsyrat vatten

Häll isbitar i ett glas tillsammans med lite saft.
Häll i Bacardi Razz (4-6 cl).
Fyll upp med kolsyrat vatten
Jag brukar ofta ha hallonpuré nedfryst i iskuber så det passar perfekt att ha en eller flera såna frysta hallonbitar i den här drinken.
Som det blåste i natt och i morse. Jag vaknade klockan fyra av stormen och kunde inte somna om, så strax efter fem gick jag ut och knöt fast lite grejer innan jag gick in och duschade o tog en frukost i riktigt lugn o ro. Jag som knappt brukar äta frukost hemma utan sparar det till 10-fikat på jobbet, men det kändes som det kunde bli för lång väntan med tanke på att jag hade varit vaken sedan 4.
Men efter några timmar lugnade det ner sig och solen kom fram till och med. Tyvärr hann jag inte ut på nån promenad i solen. Det är mycket nu! Men snart är det helg, en extra efterlängtad helg.
Nu ska jag städa bort det sista för kvällen och sen blir den en tidig kväll, har några timmar att sova i kapp.

2 reaktioner till “HallonRazzDrink”

  1. Ja, men jag försöker undvika socker men har inte uteslutit det helt. Jag äter choklad alldeles för ofta också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *