Roligheter på gång

Nu packar jag för fullt för jag struntade faktiskt i det i går, istället gick jag o la mig tidigt. Tack vare det blev det lite drygt åtta timmars sömn i natt, precis vad jag behövde. Förkylningen känns något bättre, men inte är jag helt pigg tyvärr. Det blir perfekt att slumra en dryg timme på planet ner till Stockholm också. Jag vill ju orka göra något roligt i Stockholm i kväll, för inte tänker jag åka dit för att sova.

I morgon är det dags för Sthlm Food & Wine där det är prisutdelning i Matbloggsprisets alla klasser. Jag var ju själv en av de tävlande i kategorin Folkets val och tack vare er mina kära läsare så hamnade jag på en fjärdeplats. Fyra, det är stort. Är så otroligt stolt och glad över det ?
Här kan ni läsa intervjun med mig, som gjordes under tävlingsperioden.

Det är inte bara prisutdelning, bloggmingel och provsmakning som gäller på mässan. Jag ska även gå runt och kolla in spännande och goda nyheter i mat- och dryckesvärlden. Dessutom är det en hälsomässa i lokalen bredvid där jag också tänker gå en sväng, för i fjol var den mässan minst lika bra som mat- och vinmässan. Jag tänker ha en riktig feel-good-dag helt enkelt.
Nu är det dags för en kopp te innan jag ska packa ner det sista, stänga väskan och åka till flygplatsen.
Vi hörs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *