Operationsdag

Vilken annorlunda dag!

Snälla mamma kom förbi med en krya-på-dig-bukett så nu har jag fina tulpaner som lyser upp i köket. Så mycket feel good över färska blommor. Ska även se till att städa lite i morgon så att vi får riktigt fint till helgen.

Buketten fick jag eftersom jag i dag äntligen har opererat benen och det var dags att försöka bli av med åderbråcken. Håller tummarna att det blir lyckat! Jag klev upp tidigt för att förbereda mig och sedan var Olivia snäll o skjutsade mig. I nästan två timmar låg jag på operationsbritsen så gissa om jag blev rastlös till slut.

Själva operationen som bl.a. bestod av en massa små snitt kändes inte alls, men det gjorde bedövningssprutorna och ryggen började protestera mot slutet av de två timmarna. När bedövningen släppte började det svida/värka i såren men inget som inte lite värktabletter klarar av att ta bort. Men det känns skönt att jag har bestämt mig för att vara hemma och ta det lugnt i morgon.

Har så många dokument och så mycket information som jag aldrig hinner läsa igenom och sätta mig in i på jobbet där det är full fart hela tiden. Så jag hoppas att jag hinner och orkar läsa igenom det hemma i soffan imorgon.

Alla vit/röda lappar är tejp/plåster över alla snitten på benet.
Kompressionsstrumpan ska jag ha på i en vecka. Räknar med att jag kommer vara riktigt less den då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *