Nu får det vara nog…

Jag vet att jag tjatar om denna kyla. Men förstår ni hur länge vi har haft kallt och hur kallt vi har det? I morse vaknade vi till minus 28 – igen! Jag orkar inte mer. Blir det inte varmare snart går jag i ide, lägger mig i sängen under täcket och stannar där tills jag har tinat upp om några dagar.

Fast jag får nog skippa ide-tanken för jag behövs nog på jobbet där vi håller på att slita ihjäl oss. Snart måste det lugna ner sig, eller? Jag längtar till den da’n då jag kan ta lite flexledigt och smita hem redan vid tre. Just nu känns det inte som att den da’n kommer att komma, men vem vet ”Plötsligt händer det….”

Något varmare, vackrare och härligare än vädret och jobbsituationen är min otroliga amaryllis. Ser ni hur många blommor/klockor det är?

Sex stora röda vackra blommor från en amaryllis lyser upp mitt vardagsrum. Den som väntar på nå gott… Det var ju ett tag sedan det var jul, men jag njuter lika mycket nu som jag skulle ha gjort då.

Nej, nu är det dags för en kopp varmt te innan jag måste ut i kylan för att hämta Ida från dansen. Brrr, men se’n ska jag inte ut nå mer i dag, utan då är det mysbyxor, filt och soffan som gäller resten av kvällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *