Besatt

Alltså jag har varit galet sugen på semlor. Det blev en besatthet och semlor var det enda jag kunde tänka på ? Men nu är jag lite botad för i tisdags fick jag äntligen en efterlängtad och supergod semla, förmodligen Luleås godaste köpes-semla.

En massa kardemumma i den goda bullen och ordentligt med mandelmassa, precis som en semla ska vara. Men de hade fått ytterligare pluspoäng om de hade skippat socker i grädden, för grädde ska inte smaka sött hur lite det än må vara.

Jag tror att jag måste försöka hinna baka lite semlor i helgen mellan alla fotbolls- och basketmatcher, så jag kan frossa riktigt ordentligt i mina supergoda semlor proppade med mandelmassa och kardemumma. Efter det kanske min besatthet har gått över helt o hållet ?

Njuter ?

Imorgon är det fredag och sen är det helg. Lovely! Så underbart med lite vila och sovmorgon. Mina två favoritgrejer. Det verkar dessutom som att vi kan få varmare till helgen, bara kring 10 minusgrader. Om det blir så, så måste jag gå ut på en långpromenad. Äntligen! Om det inte snöar för mycket förstås…

Vad har ni för helgplaner?

En kommentar till “Besatt”

  1. Vaniljsocker ska det vara i grädden! 🙂 Och så vill jag inte att mandelmassan ska vara helt slät. Jag vill ha lite pyttesmå mandelbitar i den 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *