Frisk äppel-päron-drink

Nu kör vi en gammal klassisk drinktorsdag. Visst kommer ni ihåg vad drinktorsdag är? Jag bjuder på ett drinkrecept redan på torsdag så att ni hinner köpa hem ingredienserna för att fixa en god fredagsdrink efter jobbet.

Frisk äppel-päron-drink

2-4 cl Absolut Vodka Pear
3 cl Sourz Apple
2 cl färskpressad lime
Schweppes Lemon
grönt äpple, t.ex. Granny Smith

Blanda Vodka Pear, Sourz Apple och lime i en shaker med is och skaka.
Sila upp i ett (highball)glas med is.
Fyll upp med Schweppes Lemon och garnera med en skiva grönt äpple.
Jag tycker om svaga drinkar, så att man kan dricka flera och man vill ju inte bli full ? Vill ni ha en starkare drink kan ni öka på mängden vodka. Jag provade den här drinken utan lime först men det blev inte alls lika bra, så skippa inte den. Friskt och fräscht vill man ha det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *