Fredag ändå

Fredag – wohoo – eller kanske inte. 

Jag har blivit dyngförkyld och har en massa att göra på jobbet så jag måste dit istället för att ligga hemma o vila. Så om det är fredag eller inte kan kvitta känns det som. Lär inte bli mycket fredagsstämning här inte. Hoppas att jag kan sluta tidigare åtminstone, så jag får vila lite i dag och bli lite piggare under helgen. Vill ju kunna njuta av ledigheten.

Bild från instagram @p4norrbotten #postitväder

Värmen och solen har försvunnit, istället är det nu kyla och blåst. Men som bilden säger En iskall fredag är ändå en fredag ? och som i mitt fall En sjuk fredag är ändå en fredag. Så nu taggar vi till och försöker få lite härlig fredagskänsla.

Ha en underbar fredag och njut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *