Matsedel v.20 maj 2019

Min planerade sovmorgon uteblev då jag vaknade när regnet öste ner och slog mot fönster o tak. Tror till o med att jag hörde lite åska en bit bort. Men eftersom vi inte har några speciella planer idag kan jag faktiskt njuta av detta regnade som gör det legalt att mysa på inne.

Som vanligt när jag pusslar ihop en veckomatsedel till er så blir jag så extremt sugen på vissa av tipsen. Kakorna med mintchoklad är en favorit och det var jättelänge sedan jag bakade dem. Kanske dags nu? Kycklingtacopajen hade jag glömt bort, men nu står den på vår egna veckomatsedel också. Hoppas ni också hittar något ni blir sugna på.

Matsedel v.20 maj 2019

Köttfri måndag
 
Tisdag
 
Onsdag
 
Torsdag
 
Mysfredag
 
Veckans godsak

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *