5 godaste sätten att tillaga potatis på

Efter gårdagens regn verkar det bli en fin dag idag. Få se om vi hinner njuta av vädret eller om vi har fullt upp inne med att packa upp väskor, tvätta, förbereda middagar och få i ordning inför kommande arbetsvecka. Nu är familjen samlad igen och det är full fart med allt och inget som vanligt?

Just nu undviker jag kolhydrater i några veckor, så det blir ingen potatis för mig. Men jag kan ändå drömma om god potatis och jag tillagar mycket potatis för Ida älskar potatis och vill nästan alltid ha det som tillbehör.

5 godaste sätten att tillaga potatis på

 

Fylld bakpotatis

Supergoda och vackra blir dessa potatisar som du först bakar, sedan gröper ur och blandar med en massa godsaker innan du sätter tillbaka i skalet och gratinerar med ost.

Citronpotatis

Fräsch potatis som passar till det mesta. Älskar ni, liksom jag, citron i mat så är det här något för er.
 
 

Potatistimbaler

Blanda kokt potatis med örter och forma till roliga figurer innan de gratineras i några minuter.
 
 

Krossad potatis med örter och Västerbottensost

Det här är en ganska ny favorit som jag bjudit många gäster på och den blir alltid lika uppskattad.
 
 

Balsamicopotatis

Den här goda potatisen har jag själv nästan glömt bort, den måste jag göra snart igen. Är det fler som älskar balsamvinäger?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *