Lugn morgon innan vi tar över världen

Swish sa det och så var det måndag igen!

Sitter här med en kopp te, datorn och tänt ljus och försöker göra det lite mysigt och låtsas att det fortfarande är helg. Skönt att få en lugn start på veckan?

Den här veckan innebär att jag både ska jobba heltid OCH fixa med Ida. Men hon går bättre o bättre så vi har förhoppningar om att hon ska kunna åka buss snart och samtidigt drömmer vi om när hon ska kunna gå helt obehindrat till och från skolan?

Trots att helgen, som vanligt, går alldeles för fort så känns det som jag har hunnit med jättemycket den här helgen. En skön känsla! Vi planerade bland annat in en festmiddag nu på fredag och det innebär att jag måste festplanera och förbereda under veckan. Även den tråkiga städningen måste vi hinna med. Av någon anledning så är det alltid städningen som har lägst prio ? det är ju så mycket roligare att planera, handla och laga mat.

Dags att ta över världen! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *