Möten och mingel

God morgon ?

Sitter här med en kopp te och laddar för denna torsdag, som kommer bli en riktig mötesdag och en lång arbetsdag. Tur att jag brukar vara tidigt på jobbet så att jag kan jobba undan en del direkt på morgonen. För sedan väntar löne- och medarbetarsamtal med nya chef och sedan ska vi ha en upptaktsdag (eftermiddag) med nya avdelningen och då ska vi hålla på till klockan 7 ikväll. Det blir att skynda sig hem för att inte missa för mycket av kvällens hockeymatch.

Som vanligt när vi ska ha ”stormöten”, utbildningar eller konferenser på annan plats än jobbet så är jag mest nyfiken på fika- och matutbudet ? Det sägs att vi ska börja med fika, hoppas de har gott te och stora muggar för det finns inget värre än att dricka dåligt te i små kaffekoppar. Sedan ska vi även få mingelmat innan vi slutar för dagen. Mingelmat/småplock är ju något jag älskar, så det blir spännande att se vad vi bjuds på. Kanske kan jag sno nån idé ?

Nej nu är det dags att sätta igång den här da’n på allvar, ville mest bara titta in och säga god morgon till er. Hoppas ni får en bra torsdag, så hörs vi ikväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *