Genvägslyx på Alla hjärtans dag

Denna alla hjärtans dag och fredag började inte speciellt bra men blev bättre o bättre och nu känns det riktig bra så nu kan jag njuta av kvällen och den kommande helgen ?

Dagen började med huvudvärk som höll i sig alldeles för länge trots en massa värktabletter. Sån pina men jag härdade ut på jobbet och tänkte ”en timme till, en timme till…” och det gick ändå hyfsat bra. Men se’n hände det underbara ? När jag vid eftermiddagsfikat klagade över huvudvärken så erbjöd sig en av mina nya kolleger att massera mina axlar och nacke, efter det drog hon även några varv med ett linimentsstift. Det kändes som att ryggen skulle brinna upp, men sån underbar känsla för samtidigt så lindrades huvudvärken bit för bit och nu ikväll är den borta. Obeskrivlig känsla ❤️
Så jag och Leif fick vår Date night men vi fick ta till många genvägar för vi varken orkade eller hann fixa och dona så mycket som jag brukar och vill ?
Till förrätt blev det en Toast Skagen på surdegsbröd och för ovanlighetens skull gjorde jag ingen egen skagenröra  utan vi använde en färdig variant som vi sedan piffade till med lite nyskalade räkor.

Till varmrätt stekte vi hängmörad entrecôte från den lokale slaktaren och till det åt vi färdigköpt rotsaksgratäng och sallad. 

Inte ens efterrätt orkade jag fixa utan det blev en halv semla garnerad med ett chokladhjärta, dagen till ära.

???

Nu avslutar vi kvällen som vanligt, slappande i soffan i nån timme till. Ida har övernattningskompisar i källaren så det är väldigt fnittrigt där och de verkar inte de minsta trötta. Till skillnad mot mig ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *