Uppskattning

Visst är det kul att bli uppskattad för saker man gör? ?
Även för saker som är så självklara att göra så man själv glömmer bort att man gör någon en tjänst. 
Så var det för oss idag.
Så otroligt vacker bukett i mina färger.
I morse ringde en blomsteraffär och sa att de hade en leverans till mig och Leif ?  Så himla kul att få ett blombud, det är jag inte van vid. Jag misstänkte vem det var ifrån men jag kunde ju inte vara säker. Men sen när den finaste buketten dök upp tillsammans med choklad så såg jag att jag hade rätt.
Det var från min mamma som tack för att vi hjälper henne att handla och med lite annat smått o gott. Men det är väl vi som ska tacka henne för att hon är så duktig och tar detta Corona-elände på allvar och följer de restriktioner som finns. Hur tråkigt, jobbigt och ensamt det än är så håller hon avstånd till alla varje dag ? 
Gissa om vi längtar till lite sol o värme så hon kan komma hit och sitta på vår altan så vi kan träffas och prata mer än nån minut då o då när vi lämnar grejer till henne.
Inget jag förväntade mig, men såå himla uppskattat.
Ta hand om varandra och håll avstånd ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *